Sep 24 2019
september 24, 2019

Flynth onderwijsseminar

  • 13:00PM
  • Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist

Dinsdagmiddag 24 september 2019 organiseert Flynth in samenwerking met Controlgroep het zesde onderwijsseminar “Meer tijd over voor de kwaliteit van het onderwijs”. U wordt op een actieve manier meegenomen in de ontwikkelingen in onderwijs. Doel is om bezoekers met elkaar te verbinden en toegang te geven tot elkaars kennis en de kennis van ons netwerk. Zo raakt kennis en menselijke energie verbonden en ontstaan weer nieuwe inzichten.

Wat kunt u verwachten?

Deze interactieve middag staat in het teken van samen sparren, pijnpunten en kansen benoemen in onderwerpen die relevant zijn voor toezichthouders en bestuurders van onderwijsinstellingen. Naast onze gastsprekers, die uitdagen en inspireren, gaan wij tijdens kennissessies in op actuele onderwerpen als:

  • kwaliteit van het onderwijs;
  • kwaliteit van de onderwijshuisvesting en duurzaamheid;
  • verantwoording in een dynamische omgeving.

Wanneer:
dinsdag 24 september 2019

Waar:  
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54, 3707 HX Zeist

Hoe laat: 
13.00 – 17.30

Voor wie:
Spreekt het thema u aan en bent u actief professioneel betrokken bij onderwijs als bestuurder of toezichthouder? Dan bent u van harte welkom bij ons seminar. Wie u meeneemt? Het bepalen van een mooie mix is aan u. Wij heten u van harte welkom en laat u inspireren door andere collega deelnemers!

Naast onze gastsprekers, die uitdagen en inspireren is er ook ruimte voor een hapje en een drankje.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het formulier van Flynth. Bij het aanmelden vragen wij u aan te geven aan welke twee van de drie werksessies u deel wilt nemen. In alle werksessies is ruimte voor de behandeling van uw eigen vraag of vraagstuk. Deelname is kosteloos.

Voor specifieke vragen kunt u zich tot onderwijsseminar@flynth.nl contact persoon Amanda Kluyver.

Wij verheugen ons op een dag vol inspiratie!