Sep 12 2023
september 12, 2023

Onderwijsseminar

  • 12:45PM
  • Media Parkboulevard 1
Flynth onderwijsseminar

Dinsdagmiddag 12 september 2023 organiseren we, samen met Flynth, de achtste editie van het onderwijsseminar met als titel: kracht van onderwijsinnovatie. Dit jaar organiseren we dit bij Beeld & Geluid in Hilversum. Kom meer te weten over de nieuwste trends in het onderwijs:

Richard van Hooijdonk Spreekt

Tijdens dit seminar neemt trendwatcher, futurist en keynotespreker Richard van Hooijdonk u mee naar de toekomst van het onderwijs. Daarna volgen er verschillende kennissessies op het gebied van andere vormen van organisatie, onderwijsinnovatie, strategisch HR-beleid en arbeidsmarkt uitdagingen. In de interactieve paneldiscussie met experts krijgt u zicht op de praktische uitwerking en gevolgen voor uw organisatie.

Kom in contact met collega’s uit de branche en ontmoet experts in een open setting over interessante thema’s. Reserveer 12 september alvast in uw agenda.

Inspirerende kennissessies

We kijken ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten om met elkaar te verbinden en praktijkvoorbeelden en ervaringen uit te wisselen tijdens verschillende interactieve kennissessies door onze experts. Onze moderator is Sandra van der Veer, extern accountant en sectorleider onderwijs met een passie voor de organisatie van het onderwijs. U bent van harte welkom op de achtste editie van het seminar.

Wanneer:
dinsdag 12 september 2023

Waar:  
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Hoe laat: 
12.45 – 17.00

Voor wie:
Spreekt het thema u aan en bent u actief professioneel betrokken bij onderwijs als bestuurder of toezichthouder? Dan bent u van harte welkom bij ons seminar. Wie u meeneemt? Het bepalen van een mooie mix is aan u. Wij heten u van harte welkom en laat u inspireren door andere collega-deelnemers!

Naast onze gastsprekers, die uitdagen en inspireren is er ook ruimte voor een hapje en een drankje.

Aanmelden?

Meld u nu aan voor het Onderwijsseminar
Thema: De kracht van onderwijsinnovatie

Deelname is gratis