- Guiso - Fuite

Consultant

Giso is consultant bij Controlgroep Financieel Management en Bedrijfsvoering BV

Giso Fuite is Consultant bij Controlgroep Financieel Management en Bedrijfsvoering BV. Hij is HBO geschoold in de accountancy. Giso is zijn carrière begonnen als consultant voor een accountantsorganisatie waarin hij met name MKB klanten heeft geadviseerd in de bedrijfsvoering. Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar het onderwijs. Inmiddels 13 jaar houd hij zich als interim-financial zich bezig met specifieke opdrachten in het onderwijs (PO, VO en MBO)

Als adviseur werkzaam voor een groot aantal onderwijsorganisaties. De werkzaamheden en adviezen hebben betrekking op het brede spectrum van bedrijfsvoering vraagstukken zoals doelmatigheid administratieve organisatie en processen, risicomanagement, financiering/ treasury, inrichting planning en controle cyclus en informatievoorziening. Daarnaast verricht hij bijzondere onderzoeken en processen in het kader van het begeleiden van fusie tussen onderwijsinstellingen dan wel projectbegeleiding voor verzelfstandiging en rechtmatigheids-/ compliance onderzoek. De opdrachten worden uitgevoerd binnen alle onderwijssectoren. Naast de interim opdrachten als controller, financieel directeur en bestuurder worden ook cursussen en presentaties verzorgd

Giso is heeft een hands on mentaliteit en beschikt over een analytisch vermogen en heeft een probleemoplossende instelling. Giso heeft ervaring met het optimaliseren van de bedrijfsvoering, als controller en met het begeleiden en implementeren van administratieve organisatie en interne controle processen.